Horia Squadra Lancia

|
Posted: Sun Jun 25, 2006 6:51 pm Post subject: Welcome! |
|
|
In romana:
Dragi prieteni, din cauza ca site-ul lanciadelta.ro este ca si vinul bun (in sensul de "bun" si nu in sensul de "rar"...), pe acest forum puteti sa il savurati pe indelete. Aici se intrunesc prietenii LanciaDelta.ro, categorie in care nu intra doar cei pasionati de aceasta masina, ci si cei care iubesc sportul cu motor sau care, pur si simplu sunt prieteni cu noi!
De-a lungul timpului am trecut prin multe impreuna si va asteptam sa stati alaturi de noi si in continuare.
Pentru a citi si a scrie pe acest forum trebuie sa va faceti user si sa va autentificati de fiecare data. Puteti apoi lua parte la toate jocurile, disuctiile si intalnirile noastre, mai mult sau mai putin virtuale!
Fata de aceia dintre voi care ne stiu de ceva vreme trebuie sa imi cer preaplecat scuze. Din cauza atacurilor hackerilor din ultima perioada am fost nevoiti sa stergem baza de date, asa ca... o luam de la zero! Impreuna!
Post-ing placut!
In English (short, free version of the romanian text):
Register and then sign-up every time. We're waiting for you to express your opinnions regarding Lancia Delta and more!
Horia Totu
horia@lanciadelta.ro _________________ Oggi Fuori! |
|